Develtere_logo

Over ons

Algemene bedrijfsinformatie

Het verhaal achter Develtere

Develtere startte haar activiteiten ruim 200 jaar geleden met een aannemersbedrijf van metselwerken. Later werd er geleidelijk overgeschakeld naar de fabricatie van betonplaten, grafkelders, regenputten, steenputten, enz. Kortom alles wat te maken had met de bouw, een tijdje later kwam er de plaatsingsdienst bij. De grondstoffen voor de betonproducten werden aangevoerd met de trein tot in het station van Ledegem, waar dit ter plaatse manueel overgeladen werd op de tram om nogmaals gelost te worden op het depot van Develtere. De levering aan huis gebeurde toen met paard en kar.

Onze troeven

De laatste decenia zijn wij een belangrijke speler geworden in de sector van bouwmaterialen, natuurstenen, tegels en afsluitingen. Door grote voorraden, modern wagenpark en een ruime kennis bieden wij de perfecte service aan.

Wij geven om onze klanten

Develtere Bouwmaterialen is een flexibele onderneming met een luisterend oor. Ons team staat altijd tot uw beschikking. Bij vragen kunt u steeds terecht bij onze werknemers, kunt u ons ook telefonisch contacteren op het nummer 056 50 52 62 of via e-mail: info@develtere-jdd.be.